maanantai 18. huhtikuuta 2022

Toteutuneita unelmia

Halusin kirjoittaa myös asioista, joista voi sanoa, että unelmat ovat toteutuneet tai on saavuttanut jotain, mikä on vaatinut tavallista enemmän ponnistelua itseltäni. 
Näistä voisi kirjoittaa ihan kronologisessa järjestyksessä. Tai sitten ottaa satunnaisesti, mikä puhuttaa tai tulee ensimmäisenä mieleeni. Valitsen jälkimmäisen.

NAIMISIIN

Yksi suurista unelmista on ollut tietenkin se, kun pääsin naimisiin! Tapasin tulevan mieheni, Mikan, silloisella Suomi24- treffipalstalla vuonna 2004. Kihloihin menimme jo vuoden 2005 alusta ja naimisiin kesällä 2005. Tämä oli itseltäni hyppy tuntemattomaan. En ollut paljoa seurustellut pidempiä aikoja miesten kanssa. 

Juuri vihitty pariskunta astelee alas Savonlinnan Pikkukirkon rappusia vuonna 2005.

Hääjuhlaa vietettiin Savonlinnan Seurahuoneella.


Häämatkan teimme Portugaliin Praya da Rochalle.
Tässä Helsinki-Vantaan lentoasemalla ennen matkaa.

Praya da Rochan upeita kalliomuodostelmia.

Paikka oli todella kaunis. Hotellin alapuolella heti ranta ja meri.

Rakas aviomieheni rannalla ja minä kalliomuodostelman sisällä.


KUUMAILMAPALLOLENTO

Yksi nuoruuden haaveista oli kuumailmapallolento, vaikka mulla on ollut aina korkeanpaikankammo. Kävimme Mikan kanssa kuumailmapallolennolla 2006. Mika oli lungnisti lennolla ja minä polvet tutisten, mutta kannatti silti tehdä tämä lento.






TUTKINTOJA JA OPINTOJA


Kyllä itselleni oli suuri saavutus, kun kirjoitin ylioppilaaksi 1988. 
Virallinen yo- kuvani

Sitten lukion jälkeen toimin koulunkäyntiavustajana, josta pidin todella paljon. Sain tuolloin kipinän siihen ammattiin, vaikken ihan heti opiskellutkaan mitään siihen liittyvää.

Vuosina 1992 -1994 opiskelin Savonlinnan Liiketaloudellisessa Instituutissa yo- merkonomiksi.
Yo- merkonomi 1994

Vasta 1997 - 1998 suoritin vuoden mittaisen Koulunkäyntiavustajan ammatillisen tutkinnon Savonlinnan kristillisellä opistolla. Siitä mulla ei ole mitään valmistujaiskuvaa, joten laitan opiskelujen aikana olevan kuvan tähän.
Minä jouluna 1997

Sitten vielä opiskelin Helsingissä Diakoniaopistolla lähihoitajaksi vuosina 2003 - 2004. Sain hyväksilukuja koulunkäyntiavustajatutkinnosta sekä työkokemuksesta, joten suoritin sen 1,5 vuodessa. Sain jopa stipendin. Opintoni menivät tosi hyvin ja olin pääasiassa motivoitunut opiskelija. Valmistujaisista on joitain kuvia, mutta tästäkään ei ole mitään virallista kuvaa.
Valmistuin lähihoitajaksi 2004 jouluna.


ENSIMMÄISET ULKOMAANMATKAT

Ensimmäiset ulkomaanmatkat olivat itselläni vasta vuonna 1992 kesällä. Ensin olin äidin kanssa Aunuksen matkalla Venäjällä ja sitten siskoni kanssa Italiassa Riccionessa. 

Venäjällä 

 
Italiassa Riccionessa ja Venetsiassa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti